Badrummet tar form

Äntligen har badrummet i huset fått kakel på väggarna:) Då huset byggdes i slutet av 1800-talet/början av 1900-talet så ville vi ha en kakel som passar till husets stil. Detta kommer bli super till mitt lejontasskar och en ljuskrona ovanför. Först var det tänkt att ha schackgolv, men slutvalet föll på en gråbrun stenliknande platta. I veckan ska golvet fixas, så fler bilder kommer:) Wiiiie!!!


Kommentarer
Postat av: Teres

Va fint! Själv ska jag också renovera badrummet och sätta upp likadant kakel, samt vitmålad pärlspont. Men för tillfället så kämpar vi på med underarbetet.

Svar: Vi har också pärlspont på resterande väggar:) Jag gillar den gamla stilen. Usch och fy för underarbetet. Många tråkiga moment, men ett viktigt måste! Kram Malin
Malin Carlsson

2013-01-19 @ 18:02:18
URL: http://www.teresrundkvist.blogspot.com
Postat av: Camilla

Jag gillar verkligen ljusa badrum.
Vi ska snart göra om vårt. Funderade först på helt vanligt vitt standardkakel.
Men nu på sista tiden så lutar det mer åt typ sådant kakel ni har.
Snyggt :)

2013-01-19 @ 22:07:01
URL: http://Www.sedica.blogspot.se
Postat av: Teres

Nyfiken på vad ni ska ha för tvättställ och ev spegel/ spegelskåp eller liknande? Själv så har vi köpt hafa hamptons badkarsblandare (å ska köpa kran till tvättställ i samma serie) Har varit inne på ett av hafas tassbadkar "queen" tror jag det hette. Tills jag insåg att det inte kommer att få plats. Vi måste ha ett liiitet (1500)

Men tvättställ och spegel kan jag inte bestämma mej för. Kommer att ha pärlspont bakom i alla fall. (får dessutom bara plats med ett 60cm)

2013-01-20 @ 22:06:01
URL: http://www.teresrundkvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide