Sovrummet

Den 2010-02-28, kl 18:39:39
Filed in Mitt gamla hem - Sovrummet | Kommentarer: 39
Här skall ni få se hur jag har gjort om i vårt sovrum. Länge har vi haft vitt, svart o grått i inredningen här hemma och jag var sugen på färg. Jag visade er en sneak-peak på våra nya turkosa gardiner för ett tag sedan, men nu får ni se hela sovrummet när det är färdigpyntat.

För ett litet tag sedan fick jag hem vita överkast till min butik och självklart fick ett följa med hem tillsammans med två stycken spirakuddar i turkosa nyanser. Jag delade även på ett set med HOME-bokstäver och behöll M (som i Malin) & H (som i Hampus). Till dessa fick ett & tecken också komma med hem från butiken. Dessa hamnade på våra sängbord. M på min sida och & samt H på hampes sängbord. På byrån hamnade en vas från LOB Design. Den bruna kudden i sängen skall bytas ut mot en blank turkos, sen när dessa kommer hem till min butik.

I taket hamnade kristallkronan som vi tidigare hade över matbordet. Lite romantiskt sådär:)

Nå? vad tycks? Blev det glatt och vårigt?This is my life!

Den 2010-02-28, kl 17:58:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
Jag brukar inte gilla så många låtar som är med i melodifestivalen, i alla fall inte falla för dem direkt. Denna låt tog jag direkt till mitt hjärta! Vilken röst och vilket framträdande! INLEVELSE! Texten är ju så bra!


Inredningsterapi

Den 2010-02-27, kl 19:49:07
Filed in Mitt gamla hem - Matrummet | Kommentarer: 8
Jag har sysselsatt mig med lite inredningsterapi här hemma för att komma på andra tankar. Äntligen skall ni få se vår nya matrumslampa. Jag älskar den och den är sådär cool, romantisk och udda, på samma gång. ME LIKE! Den ger även ett vackert sken och ett fint mönster i taket och på väggarna. Vi satte en stor globglödlampa i den för att göra det hela ännu bättre:)

Lampan kommer från min egen butik och finns där som beställningsvara.

Igår piffade jag klart vårt sovrum och ett nytt överkast har fått flytta in och lite nya detaljer. Detta visar jag er senare.

Ha en trevlig kväll!


© Foto: Malin Carlsson© Headerbilder från Wallpapers Wide