Hårförlängning

Den 2010-10-31, kl 22:20:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
Jag saknade mitt långa hår och klickade därför hem ett paket löshår på tradera. Håret är 100% människohår och har fastsydda clips för fastsättning. Håret kan stylas, färgas, tvättas, fönas och plattas precis som ditt egna hår. SUPER!
Så nu kan jag ha långt hår när jag vill:)

Såhär blev det:


Det nya rummet

Den 2010-10-29, kl 15:33:13
Filed in Mitt nya hem | Kommentarer: 13
Bakom väggarna i vardagsrummet döljer sig nu ett extra rum i huset. Det blev mysigare att dela av de stora ytorna och få ett till krypin. För att inte bara ha allt vitt blev rummet i grönt:) På väggen rakt fram hamnade en fondtapet som liknar en skog. Rummet har inget fönster, så detta blev istället. Ett fönster kommer nog längre fram. Jag har blivit lite mer våglig nu när det gäller färg. Grönt och turkost smyger sig in i huset. Man blir glad av färg!!!

Är ni som jag? Allt går i vitt, svart och grått för övrigt? Är ni rädda för färg i hemmet? Jag börjar bättra mig och oj så mycket gladare det blir med lite färg i inredningen.

Trevlig helg!


Hallen

Den 2010-10-26, kl 13:27:05
Filed in HALLEN | Kommentarer: 20
Här kommer lite bilder på hallen. Jag är inte helt nöjd med denna, men den är helt ok ändå. Bjälkarna vill jag byta ut till gamla tjockare bjälkar och måla dem vita. Fönstret skall bli offer för lite färg sen tror jag och visst hade väggarna varit fina med lite träpanel? *Malin drömmer vidare*

Nåväl. Här bjuder jag på några bilder som det ser ut i dagsläget.

Ha en bra dag!


© Headerbilder från Wallpapers Wide