Äntligen hemma!

Den 2009-11-30, kl 23:20:34
Filed in Butiken | Kommentarer: 3
Jisses vilken lång arbetsdag! Jag är verkligen fruktansvärt trött nu. Att börja ladda upp bilder från kameran på Hampes julpynt orkar jag verkligen inte just nu. Det får vänta tills imorgon. Hälsan går ju först!


Jag slutade inte i möbelaffären förrän kl 19.30 idag och började jobba redan imorse. Det har verkligen varit FULLT UPP heeeela dagen. Aj aj i fossingarna! När jag slutat hann jag hem och dricka ett glas mjölk och sen bar det av mot butiken för att packa ordrar. Nu sitter jag äntligen hemma i soffan i min pyjamas:)

Från och med imorgon drar jag igång en form av adventskalender i webbutiken. Varje dag fram till julafton kommer det att finnas ett nytt erbjudande på en utvald produkt. Varje dag byts erbjudandet ut. Detta kan ske olika tider under de olika dagarna, så fastnar du för något, skynda fynda!

Så håll utkik efter Carlssons Adventskalender i min butik och kanske blir det din favoritprodukt som dyker upp till ett förmånligt pris en dag?

www.carlssoninterior.se

Spännande va?:)


Natti natti!

Den 2009-11-29, kl 23:17:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 5
Det blev att vi for in till julskyltningen i stan och det var jättemysigt. Man träffade några kända ansikten, vi åt mat, kollade i butiker. MYS! Efter det att vi varit i stan så for vi hem till Hampes mormor och morfar och fikade lite. En trevlig dag blev det, då vi tog paus från alla måsten och all renovering. SKÖNT!


Nu är det dags för mig att sova, för det blir en lång dag imorgon. De behöver hjälp i möbelaffären imorgon, så det blir först 10 timmars jobb där. Jag skall hänga upp lampor och tavlor i deras miljöer samt stå i kassan. På kvällen åker jag sedan ner till min egen butik för att packa lite.


Ikväll har Hampe julpyntat sitt hobbyrum i källaren *fniss* Han såg så stolt ut när han skulle visa mig hur det blev:) Bilder kommer!

Natti natti på er! På återseende imorgon, när jag får lite tid över:)


Kram kram


Zzzzzzzzzzzzzz...

Jul i vårt hus!

Den 2009-11-29, kl 13:21:22
Filed in Inredningsdetaljer | Kommentarer: 22
Nu är julpyntandet klart hos Carlssons och första ljuset i adventsstaken är tänt. Här får ni se hur allt blev. Lite rött fick smyga sig in, för det är ju trots allt julstämningen man vill komma åt.

Snart skall vi ut i friska luften och ta en långpromenad med vovvarna och sen blir det kanske julskyltning inne i stan. MYYYS!


Ha en superbra dag!

Kramar från Malin, Hampe, hundarna, Börje(undulaten) och Sigurd (ugglan) :)


© Headerbilder från Wallpapers Wide