Lång dag

Den 2011-03-31, kl 21:51:54
Filed in Butiken | Kommentarer: 7
Idag har det varit en lång dag med mycket jobb. Montern på mässan har nästan blivit klar. Imorgon återstår att plantera i Ernst planteringsram innan mässan drar igång. Kl 12-18 imorgon är det dags. Ni är varmt välkomna till min monter om ni har vägarna förbi:) Mässan är även lör + sön. Sen blir det att ta tillbaka allt till butiken igen...

Tack snälla svärmor och älsklingen för all hjälp idag!


På lör klockan tre skall jag fika med Mija från bygglov. Det skall bli superkul :). Hon kommer till mässan då. Jag skall försöka få en bild på detta!

Nä nu skall jag sova så att jag är pigg imorgon. Fler uppdateringar från mässan kommer.
Natti natti!

 


R.I.P Linda!

Den 2011-03-30, kl 23:56:53
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Jag vill tillägna ett inlägg till Linda och hennes familj. Linda med bloggen http://lindaskriver.blogspot.com/ lämnade jordelivet igår efter en kamp med cancer. Hon blev inte så gammal och efter sig lämnade hon tre små barn. Livet är orättvist ibland! Tänk på att ta vara på varje dag! Man vet aldrig vad som händer...

Många styrkekramar till hennes nära och kära!
Städat och pyntat om

Den 2011-03-30, kl 18:05:51
Filed in ALLRUMMET | Kommentarer: 10
Idag har jag haft storstädning här hemma. Det är något som flyger i mig när det går mot ljusare tider. Även fönsterna behöver putsas, men en sak åt gången:)

När de tär nystädat är det alltid kul att pynta om lite. Ett gäng lanternor fick följa med från min butik och de fann en plats på byrån intill soffgruppen. Det skall nog invigas med lite soffmys och tända ljus ikväll.

Ha en underbar dag!


© Headerbilder från Wallpapers Wide