Gott nytt år!

Den 2009-12-31, kl 14:15:22
Filed in Allmänt | Kommentarer: 13

Från Carlssons till Er alla:)


Ikväll skall vi vara här hemma och bara ta det lugnt. En vän till mig kommer också hit. Vi blev bjudna till en större tillställning, men det känns som att vi bara vill varva ner lite och njuta av kvällen tillsammans med lite trevligt sällskap och våra två små älsklingshundar. Vi har tidigare inte sett hur Bollen reagerar på fyrverkerier heller, så det känns rätt att vara hemma och bara ta det lilla lugna med Bollen. Hur reagerar era hundar på fyrverkerier?

Vi har köpt några ufo-ballonger som skall skickas upp vid tolvtiden och senare idag skall jag hämta min vän A och vi skall åka och handla lite gott till kvällen. Det kan nog bli en trevlig afton där man bara får VARA lite. SKÖNT! De senaste tre åren har vi haft nyårsfesten hemma hos oss och det har varit många gäster, så i år får vi banne mig slippa detta stök...hehe. Inte skoj att städa på nyårsdagen ju.


Ha en riktigt trevlig kväll! Det skall vi ha:)

Här nedan får ni se bilder från nyårsafton för 3 år sedan. Hittade tyvärr inte bilderna från de andra åren i denna datorn. Kanske kommer de en annan gång:P


Jisses vad man har förändrats på bara tre år. GALET!


Fyllda paprikor med fetaost på...MUMS!


Stök i köket


Pannacotta med vit choklad och skogsbär.


Nintendo Wii:P Snygg stil...haha!
Ute och kikar på fyrverkerierna.


Micke säger Skååååååål!
Myspys!
Dagen efter...städa städa:P

Här nedan får ni även se dukningen vi hade det året. Har man en inredningsblogg så måste ju denna självklart visas!
Hahahaha...denna bilden kommenterar jag inte mer än att jag lockade håret:P


Återigen ett gott nytt år!!!
Vart tog tiden vägen?

Den 2009-12-28, kl 23:34:22
Filed in Allmänt | Kommentarer: 11
Jisses vilken dag. Jag kom just in från en runda med vovvarna och är så trött att jag nu skall stuuupa i säng på direkten. Kom hem för lite mer än en timme sedan efter en massa jobb och har varit iväg sedan kl åtta imorse, så där har ni förklaringen till varför bloggen inte har uppdaterats idag. Jag vill ju hinna med så mycket... Vart tar tiden vägen? Det kan man undra ibland...suck. Jag är hemskt ledsen om jag inte har hunnit kika in hos er (mina bloggvänner) på ett tag nu. Jag lovar att göra det så snart tid finns. Jag hoppas att ni ändå vill lämna spår här inne, om ni har tid:)

Nä, dags att sussa då det blir en lika lång dag imorgon.


Zzzzzzzzzzzzzzz...

Ett citat: Allt man inte dör av blir man starkare av. :P
Fler presenter...

Den 2009-12-27, kl 22:15:06
Filed in Allmänt | Kommentarer: 5
Här visar jag två klappar som tomten kom med till oss. Hissgardiner till matrummet från Svanefors och ett fin fint skohorn från Tove Adman som skall komma på plats i hallen när den är fixad och klar:) Hissgardinerna skulle jag hängt upp idag, men de får vänta tills julstjärnorna är nerplockade. Ni får sjävklart se egentagna bilder när sakerna är på plats sen :)

Snart skall jag sova, för det är en jobbedag på 12 timmar imorgon. Nu är det att slöa lite framför tvn som gäller. Idag när jag kom hem från jobbet så skulle jag tvätta, städa och fixa, men nej det blev inget sånt...suck. Det får väl bli en annan dag:) Nu ska jag bara ta det lugnt! Så det så!

Ha det så bra alla glada:)Bilder: www.toveadman.se www.svanefors.se

© Headerbilder från Wallpapers Wide