Godmorgon!

Den 2011-11-30, kl 08:43:47
Filed in Mitt nya hem | Kommentarer: 2
Nu skall bloggen försöka få tillbaka sitt gamla jag igen, när vardagen återgått till det lite mer normala igen. Snart blir det en sväng med Marabou i skogen och sen är det dags för butiken igen. Ni anar inte hur mycket roligare det är att åka till en ny butik om dagarna. Nu har jag dessutom två stora skyltfönster att "leka" med :)

Idag skall det komma nya produkter från en dansk leverantör. Jag inväntar fler av de populära canvastavlorna, fast med nya texter *spännande* och även nya söta scarfar med virkade rosor på, påfyllning av de populära ugglekuddarna m.m.

Ha en underbar dag, så återkommer jag snart:)


En lycklig Malin :)

Den 2011-11-28, kl 19:16:05
Filed in Butiken | Kommentarer: 16
Igår hade min butik premiär och det gick över förväntan. Igår somnade jag som en lycklig och rörd Malin:)

Från öppningen kl 12 fram till 17.00 var inte butiken tom på folk en enda gång. Inte kunde jag tro detta innan. Söta och snälla människor förgyllde min dag med underbara blommor, glögg och bakverk, som nu pryder butiken.

Tack Vinslövsbor och nära och kära, för att ni förgyllde min invigning. Det värmde i hjärtat skall ni veta och jag blir alldeles tårögd när jag tänker på det! Jag vill även tacka alla som har hjälpt mig i butiken innan öppning. Ni är guld värda! Utan er hade det blivit väldigt kämpigt. TACK! Älskar er!!!

Ha en superbra kväll!

Här ser ni alla underbara blommor som pryder min butik:


Alla blommor utom en krukväxt från min kära vän Carolina är med på bild (fick den en vecka innan öppning). Jag är ledsen Carolina, men jag har inga gröna fingrar...moahahaha!!! SORRY! Nu har jag ett stort ansvar att sköta om resterande blommor *biter på naglarna*

PREMIÄR! Varmt välkomna!

Den 2011-11-26, kl 20:43:48
Filed in Butiken | Kommentarer: 11
Imorgon är det julskyltning i Vinslöv och min nya butik har premiär. Jag slår upp dörren kl 12 och håller öppet till kl 17. Ni är varmt välkomna om ni har vägarna förbi.

Det börjar bli lite pirrigt i magen och det känns nästan overkligt att alla dessa veckor med slit och släp äntligen är över. Vardagarna kan sedan återgå till mer normala och bloggen likaså. 

Här hemma råder total kaos och i renoveringsobjektet har det faktiskt jobbats, men det känns i kroppen att det blivit lite mycket av allt de senaste veckorna. Tvättbergen här hemma har växt och huset har inte ens hunnit få något julpynt i år. Det var ju inte med i mina planer att jag skulle flytta butiken innan jul, men när ett tillfälle dyker upp som man inte kan tacka nej till, så är det bara att jobba på.

Jag hoppas att min nya butik skall bli uppskattad i byn och man måste ju våga satsa för att kunna vinna här i livet. Det är bara att hålla tummar och tår på att allt går som man vill.

Hoppas vi ses imorgon!

Nu skall jag tvätta lite kläder från det 1,5 m höga tvättberget, så jag slipper gå naken imorgon;P. Men visst skulle det vara reklam så det heter duga, men jag besparar vinslövsborna detta och går och fixar med tvätten...haha!

Kram på er!© Headerbilder från Wallpapers Wide