Mitt julpynt

Den 2007-11-30, kl 11:13:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 6
Det var ett tag sedan jag julpyntade. Jag har haft bilderna i datorn men aldrig blivit färdig till att göra ett kollage, men nu är det gjort. På bilderna kan ni se vad jag gjorde med julpyntet jag köpte på IKEA.


Julgransgirlangen och toffsarna använde jag mig av som dekoration på panelgardinerna. Trädet från Ikea fick bli dekorerat med julkulor. Om ni kan se de små ljushållarna på matbordet, så ser ni att även de är dekorerade med toffsar. I mitten av kollaget ser ni ljuslyktor från LYKTAN, med bumlingfötter, som jag fick av en bekant, TACK! På väggen har jag hängt glashjärtan från MIQUE, som jag fyllt med stenar och grenar.

Observera att bilderna togs innan matrumsstolarna var på plats, så ni får ursäkta den fula bruna stolen:P Och nej, bilderna är inte fotade med nya kameran...hehe image384


Kamera på prov

Den 2007-11-27, kl 22:26:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 12
Idag har jag fått låna hem en kamera. Jag behöver verkligen en ny. Jag älskar ju att fota och blogga och den jag har är verkligen en billig skitkamera, så det är nog dags för en uppdatering.

Kameran jag lånat hem är en Panasonic DMC-FZ7 LUMIX med 12x optisk zoom.

Någon som har en sådan? Är ni nöjda med den?

Här ser ni några bilder jag provfotat idag. Vad tror ni? Ska man behålla den eller ej?


image382


Såhär ser kameran ut:

image383

Nu är de klara

Den 2007-11-27, kl 11:44:17
Filed in Mitt gamla hem - Matrummet | Kommentarer: 15
Äntligen är alla pinnstolarna färdigmålade. Här kommer lite nya bilder på alla sex stolarna tillsammans. Som ni även ser på bilderna nedan saknas det golvlister, men nu har jag äntligen hittat vitmålade som är hela 12 cm höga. Hittade för 68 kr/m. Det var hela 10kr billigare per m än de jag hittade på K-rauta. Kanon! Köpte dem över tel så jag hoppas de är snygga...hehe...blev ju så glad över att jag hittade här i närheten och slipper köra till Malmö. De ska vi hämta på fre, sen ska de upp! JIHO!


image381
Vad tycker ni? Blev det lyckat?

© Headerbilder från Wallpapers Wide