Snart är det höst igen.

Den 2009-07-29, kl 21:53:34
Filed in Butiken | Kommentarer: 21

Idag fick jag hem en hel pall med Cult Designs höstnyheter, så det har varit fullt ös i butiken idag. Det har packats upp, pyntats och prismärkts. Rena rama julafton:P

Här nedan ser ni produkter som ni kommer att finna i min butik. De flesta av dem är redan inlagda. Kudden Folklore och Kalendern är på ingående. Även hos Cult hänger bokstavstrenden kvar och mycket olivgrönt, fuchsia, orange och lila smyger sig in till hösten. I LIKE!

Tack snälla ni för alla gratulationer angående vår förlovning:) Det värmer skall ni veta. Mer info om hur det hela gick till kommer en annan dag. Jag har ägnat mig åt att ta produktbilder på Cultprylarna och lagt in dem i webbutiken hela kvällen, så nu är det slöa vid tvn som gäller. Jag är helt slut. Nu är det färdig jobbat för idag.

Ha en skön kväll!
www.carlssoninterior.se 


Ikeas höstnyheter

Den 2009-07-28, kl 09:21:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 15
Idag fick jag ett mail från IKEA med bilder på deras höstnyheter. Här nedan visar jag ett urval utav dessa.

Vad tycker ni om höstens nyheter? Någon favorit?Ett nytt projekt igen.

Den 2009-07-27, kl 19:48:48
Filed in Mitt gamla hem - Lilla hallen | Kommentarer: 19
Ikväll har vi börjat med ett nytt projekt. Hallgolvet vi lade dit för ett tag sedan var redan slitet och fult så det åkte bort ikväll. Anledningen var också att jag i samband med justeringen av ytterdörren sett att det dolde sig ett brädgolv under parketten. Tankarna på hur fint detta eventuellt kunde vara i sitt skick kunde inte lämna min hjärna.

Idag när jag kom hem från butiken var ekgolvet borta. Då hade Hampe fått ett ryck, som jag inte var beredd på :). När jag steg ur bilen möttes jag av att Hampe sa följande mening "Kolla vilket skabbigt trägolv det var under parketten" och jag tänkte snabbt "Attans, hur sjutton ser det ut där inne nu då?". När jag klev innanför dörren möttes jag av ett underbart gammalt brädgolv som förutom några småskavanker verkar vara i bra skick (får se hur det blir efter slipning).

Nu är Malin glad:) Ikväll skall det slipas och imorgon skall vi besluta om det skall bli täckande vitt, ljusgrått eller bara vitlackat. Det beror på hur fint träet blir efter en slipning. Vi hoppas på att kunna lägga på en matt golvlack med vitt pigment. *håller tummarna* Jisses så bra det blir sedan till nya vita golvlister i allmogestil och till den vita pärlsponten. Åhh jag vill ha klart nu!


© Headerbilder från Wallpapers Wide