IKEA, bowling, städa & sortera...

Den 2011-01-31, kl 22:31:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
I helgen har det hänt många roligheter. Det har varit öppet i butiken, jag har varit på IKEA, bowlat med goda vänner och vi hade en superkväll i lördags :)

Idag så har sortering av garaget stått på schemat. Mycket skit skall till tippen och ett släp är redo för att åka iväg. Mycket jobb, men oj så skönt när det är klart.

Ikväll kom vår första leverans av en matkasse. Jag kan ju tycka att det var lite mat för pengarna. Använder ni denna tjänst? Vilket företag har ni i sådana fall och är ni nöjda?

Här nedan ser ni vad jag köpte på IKEA. Jag fick ett presentkort när jag fyllde år som skulle spenderas:) NEMAS PROBLEMAS VETT NI!!! Det blev mest lite smått och gott, för att kunna hålla ordning här hemma. Var jag har satt hyllan samt burkarna, får ni se en annan dag.

Ha det bäst!
Behöver ett bröllop kosta skjortan?!?

Den 2011-01-30, kl 19:44:26
Filed in Mitt nya hem | Kommentarer: 1
Denna frågan ställde sig smyckeskonstnären Hedvig Westermark och kostymören Mia Ögren sig när de drog igång sitt projekt.

På Formex-mässan fastnade vi vid denna underbara kreation. Det är en bröllopsklänning, som är tillverkad och designad av Hedvig Westermark och Mia Ögren. Klänningen hade temat återbruk och skulle enbart tillverkas av upphittat skräp från containrar, sopor, upphittade saker från vinden m.m. Klänningens släp är gjort av skjortärmar och brudbuketten av handskar. Vilken underbar fantasi!

Jag tycker klänningen är väldigt vacker! Hunden gillades extra mycket. Vilken tuffing! Marabou skulle nog falla pladask:P

Vardagens krav på perfektionism struntade tjejerna i vid tillverkningen, utan det var skaparglädjen som styrde. Klänningen gjordes som en ABF kurs en dag i veckan, då de träffades och använde det skräp som de kunnat hitta.

Visst är den underbar?

Formex - Cult Design

Den 2011-01-28, kl 20:05:31
Filed in Butiken | Kommentarer: 6
Idag i butiken, så packade jag upp en pall med produkter från Cult Design. Lagret med pumpar i turkost, grönt, rosa, mullvad, svart och vitt är fyllt. Även pumparna ur serien Pixel har kommit i lager igen, för er som saknat dessa :)

En del vårnyheter har anlänt, men många fler väntas i mars. Då kommer även deras påsksortiment med fräcka kycklingar.

Jag kom på att jag glömt att visa Cult Designs monter från Formexmässan. Här kan ni se deras vårnyheter.

Nu är det dags för guldnougat och Lets Dance:) Ha en riktigt trevlig och mysig fredagskväll!


© Headerbilder från Wallpapers Wide