Vardagsrummet

Den 2007-02-27, kl 12:02:56
Filed in Mitt gamla hem - Vardagsrummet | Kommentarer: 1
Här kan ni se hur vardagsrummet såg ut när vi flyttade in och hur det börjar arta sig. Fler bilder kommer när det är helt klart. Vi har ännu inte satt på golvlister och nytt tak...

Såhär såg det ut när vi precis flyttat in...
före vardagsrum

Golvet var hemskt och bestod av spikade plywood-skivor, såkallad fattigmansparkett. på väggarna fanns en hemsk marmorerad tapet med inslag av rosa, blått och beige. Golvlisterna var breda och söndermålade.

Renoveringen påbörjas...

målning

Här är målningen i full gång. Vitt fick det bli. Ljust och fräscht. Till vänster på bilden ser ni en bit av den gamla tapeten. VILKEN SKILLNAD!!!

Såhär blev det med vitt...

målningpågår

En aning bättre :)

Sen påbörjades golvläggningen och lite möbler kom in. Såhär blev det då...

soffasvartvitt

Mer bilder komemr senare...

Hej svej...

CONNY

Den 2007-02-27, kl 10:55:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Det har gått en tid sedan jag skrev i bloggen senast. Jag har haft fullt upp med annat, så det har inte blivit så mycket bloggande.  I helgen har det varit kalas i Vittsjö hemma hos Teddan och hans föräldrar. Deras lilla vovve Jasmin fyllde 15 år. På kalaser var det teddans föräldrar, jag Hampus, Teddan, Viktor, Mari, Marabou, Caramell & såklart Jasmin. Mycket trevligt med god mat.

So far so good
... på kvällen hade vi fest och min lilla älskade fågel Conny var lite hängig. På morgonen hittade jag honom i buren. Han hade dött. Känns hemskt. Folk kan ju tänka att det BARA är en fågel, men han var inte vilken fågel som helst. Han var den underbaraste. Såååååå tam var han. han pratade sjöng var ute och flög och var hur tam som helst. Det är så tomt här hemma utan honom. OJOJOJ vad jag grät i söndags. Från morgon till kväll.

Senare på dagen kom mina föräldrar och Bobbie. Vi begravde Conny bakom granen på gården. Han vilar nu stillsamt i Hampes Fred Perry skokartong inlindad i ett vitt blankt tyg som jag köpt på IKEA. Det sorgligaste av allt är att hans tjej Cajsa sitter själv i buren och saknar sin själsfrände. Senast kvällen innan han dog satt de och pussades på spegeln i buren. Varför dog han? Han var ju bara 3,5 år...

 R.I.P
CONNY 25/2-2007 Min älskade fågel...kommer sakna dig något enormt. 

Cajsa hälsar!


© Headerbilder från Wallpapers Wide