Formex

Den 2008-08-31, kl 00:34:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 9
Tyvärr var det fotoförbud inne på mässan, men här kommer lite bilder som är tagna utanför...


Sjukdag

Den 2008-08-28, kl 11:10:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 25
Imorse när jag vaknade var halsen sämre. Jag som tog en liten whisky innan jag gick och la mig...hehe! Nu ligger jag i mitt täcke i soffan, med min bärbara. Ska snart försöka svälja lite frukost och sen sova en stund eller titta på en film. MÅSTE bli frisk SNABBT! Jag har kännt mig trött och konstig hela veckan så för några dagar sen köpte jag en vitaminkur i en hälsokostbutik. Det var när jag börjat ta vitaminerna som förkylningen bröt ut...moahahahahaha. Tålde jag inte dem? SKUMT! Antagligen hade jag dragit på mig skiten redan innan...suck.


Vad är inte roligare när man är sjuk, än att sitta och pilla på Åhlens hemsida och inreda en lägenhet. Här nedan ser ni mitt tävligsbidrag. Prova ni också. Man kan sitta i timmar... Fick tipset av http://tjohalia.blogg.seBläääääääääääääääääääääääääääää!

Den 2008-08-27, kl 20:01:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 24
Just nu ligger jag under täcket i soffan. Jag har jätteont i huvudet och halsen gör ont. Det är så typiskt. Vi som ska åka till Formex på fre och har bokat hotell och allt. Hoppas verkligen att det känns bättre när jag vaknar imorgon. Tips på mirakelkur???


:(

© Headerbilder från Wallpapers Wide