Äntligen är den min :)

Den 2011-10-31, kl 22:37:18
Filed in RENOVERINGSOBJEKTET | Kommentarer: 9
Idag åkte vi till Ikea för att inhandla fler hyllor till butiken. Blev det några hyllor? NEJ.

Däremot så blev det min favoritfåtölj/stol Storsele. Den skall få vara i mysrummet vid kakelugnen i renoveringsobjektet med ett fårskinn och någon fin kudde i. MYS!


I fyndhörnan fann jag även två stycken FOTO lampor i den största storleken 50 cm. De var något skavda, men jag skall sprutlackera dem i någon annan färg och byta till textilsladd. De skall sedan få hänga ovanför matbordet i renoveringsobjektet. Jag tror att det kan bli finemang. Vad tror ni? Ni anar inte vad det kliar i fingrarna att få inreda där nu. Först butiken och sen fortsätta där...


Bilder: www.ikea.se

I nya butiken...

Den 2011-10-28, kl 19:44:02
Filed in Butiken | Kommentarer: 7
Idag har jag varit i butiken och packat upp lite varor. Den röda väggen ni ser på bilden kommer att målas svart. Golvet får jag leva med ett tag till. Kanske byter jag det nästa år, eller innan:P Jag tror det gör mycket att byta till vita golvlister istället för de orangeträfärgade som sitter där nu. Viktigast nu är att kunna öppna snabbt, så att man kan få igång försäljning av julprodukter snarast. Sen efter jul kan man börja göra om lite mer där inne. 

Ha en trevlig helg!


En dag med slit och släp

Den 2011-10-26, kl 21:34:52
Filed in Butiken | Kommentarer: 3
Idag har jag haft öppet i min kära butik i Åhus för sista gången. Lite sorgligt känns det allt. Idag har snälla mamma hjälpt mig att packa i butiken och vi har slitit som djur. Med förkylning samtidigt var detta nog ingen bra idé, men mycket blev det gjort:)

Ett flyttlass är redan i bilen och skall lämnas i nya lokalen imorgon. Wie! Sen skall skyltfönsterna få papper på sig, så att inga "Nicke-nyfikna" kan se något förrän allt är klart. Jag är riktigt sugen på ett nytt golv, men vet inte om jag har budget till det i dagsläget. Jag ska sova på saken. Det hade kanske varit värt det ändå, för butikens helhetsintryck avgör mycket för kunderna.

Lite sorgligt var det att packa ner sin alldeles egna och första butik, som var början på min dröm och satsning *snyft*. När man gick ut idag och stängde dörren, så kändes det väldigt konstigt. Imorgon skall fler saker hämtas och hyllor transporteras till nya lokalen. Ny ort och ny butik. Det blir en hel del nytt.

Varför skall alla projekt jag har med att göra komma samtidigt. Renoveringsobjektet (vill få klart till jul) och butiken och en massa annat som inte är klart. Ja ja, det är bara att jobba på. När det väl är klart så kan man pusta ut och bara njuta utav det.

Här nedan får ni se en bråkdel av alla lådor som packats idag. Vi har skrivit på lådorna med penna vad de innehåller, för att hålla bättre koll. Om ni beställer på nätet, så skickas inget förrän måndag igen, då allt är nedpackat. Det får ni ha överseende med. Jag skyndar så gott det går, men man är bara människa:)

Ha en trevlig kväll! Nu skall jag vila lite...
© Headerbilder från Wallpapers Wide