Min nya hjälpreda!

Den 2010-03-31, kl 23:07:09
Filed in Butiken | Kommentarer: 26
Idag fick Marabou "Moppe" en provanställning i min butik :) Undra om hon kommer att underlätta för mig? Hmmmm...


Nu är min skrivbordslåda påfylld:)

Den 2010-03-30, kl 23:40:56
Filed in Butiken | Kommentarer: 7

Jisses vad bra jag trivs med att sitta här vid mitt nya skrivbord...eller ja i IKEAS sortiment kallas det för toalettbord. För er som undrat vilken serie det tillhör så är det serien EDLAND.

Nu är skrivbordslådorna påfyllda med godsaker och Malin är redo för en massa timmar vid datorn...hehe!

Jag passar även på att visa lite nya bilder från butiken. De är tagna med min Iphone idag så därav den dåliga kvalitén. Idag anlände bokstöd, överkast, kuddar, vattenkannor i zink samt glasflaskor att förvara schampo snyggt i:) Rena rama paradiset att få packa upp! Även keramikstövellagret fick en påfyllning inför påsken. Jag skall plantera påskliljor i några och ställa utanför butiken i samband med konstrundan i påsk.

Nu känns det vårigt i butiken med en massa rosa och grönt. SKÖNT att solen börjar kika fram mer och mer.


Nytt

Den 2010-03-28, kl 19:31:05
Filed in Mitt gamla hem - Stora hallen | Kommentarer: 41
För någon timme sen kom jag hem från jobbet. Efter att ha varit hemma en stund så fick jag genast lite blogglust och började fotografera hej vilt här hemma:)

I förrgår var jag på IKEA. Med mig hem följde ett nytt skrivbord, som jag tyckte var lite charmigt. Tanken är att jag skall hålla till i stora hallen när jag bloggar och gör bokföring. Så numera sitter jag vid mitt nya skrivbord och lådorna har jag fyllt med en massa godis. Så kanske blir det bättre med bloggandet nu:) Hehe!

Här kommer lite bilder:

Funderar eventuellt på att måla skrivbordet vitt, men vet inte? Vad tror ni? Blir det finare i vitt eller i grått som det är nu? Kanske turkost? hihi. *velar vidare*


© Headerbilder från Wallpapers Wide