Fullt upp idag

Den 2009-08-31, kl 20:27:02
Filed in Butiken | Kommentarer: 14
I detta inlägg tänkte jag låta er hänga med på en uppackning av varor i butiken. Alltid när en pall med nyheter anläder, så blir det verkligen KAOS! Lådor, packmaterial, pallar och smuts överallt. Idag har jag i alla fall lyckats få upp sakerna på hyllorna, men prismärkning återstår. Pallen som anlände idag, kom från Serholt Sweden/Village.

När jag packat upp alla produkterna var det dags att mäta, väga och lägga in i webbutiken. Nu är äntligen allt inlagt och klart och redo för försäljning.Tjenamoss gott folk!!!

Den 2009-08-31, kl 09:46:14
Filed in Butiken | Kommentarer: 18
Nu är jag vaken. Sov länge idag, då jag var helt slut efter helgen. Tyvärr råkade jag somna igår, så jag hann aldrig lägga in bilderna på de andra barnnyheterna som kommer. Man kan säga att det verkligen kommer in "godsaker" snart:)


Inte kunde jag gå förbi nedanstående företags monter utan att vilja köpa hem lite till butiken. Troligtvis trillar dessa godsaker in i nästa vecka. *längtar*

Formex

Den 2009-08-30, kl 21:34:59
Filed in Butiken | Kommentarer: 7
Här kommer lite inspiration från dagens mässbesök.


Nu till nyheten!

Än en gång har jag haft nytta av tävlingen som jag hade inne hos http://husmusen.blogg.se . I tävlingen skulle man svara på vad man skulle vilja se i framtiden hos Carlsson Interiör & Design.

Utdrag ut tävlingen:Det var många som önskade att jag skulle ta hem produkter från Himla (detta funderar jag också på att ta hem i framtiden) & även barnartiklar och främst med Karin Mannerståls Design. Idag har jag inget vidare barnsortiment, bara fyra produkter för att vara exakt. Detta behövdes åtgärdas snarast enligt mig. Därför kommer jag nu följa era önskemål och förhopningsvis redan i nästa vecka trillar Karin Mannerståls barnartiklar från Mairo in i min webbutik. Jag kommer till en början satsa på mönsterna "Busungar" som blivit oerhört populärt samt det rykande färska mönstret "Monster"(se bilderna ovan). Monster-tyget fastnade jag för direkt! Det kommer även bordstabletter, skålar, förvaringsboxar i dessa mönster.

Även fler barnartiklar från en annan leverantör är beställda. Dessa produkter blev jag tok kär i. Troligtvis visar jag även dessa senare. Det blir mycket bloggande ikväll:) Jag är såååå glad efter Formex-mässan och måste ju visa er ALLT:) Tralalalala!

Så snart alla mammor & pappor där ute, finns det något till era barn hos Carlssons också:)© Headerbilder från Wallpapers Wide