Ursöta ugglekuddar!

Den 2011-08-31, kl 13:40:38
Filed in Butiken | Kommentarer: 4
Jag blev så glad när jag såg dessa kuddar hos en leverantör till min butik. Jag beställde genast dem. I nästa vecka har jag förhoppningsvis dem i butiken till försäljning. Priset hamnar på ca 200 kr för en komplett kudde :)

Visst är dem häftiga???


På tapeten

Den 2011-08-30, kl 21:46:41
Filed in Budget/lyx | Kommentarer: 3
Rusta har fått hem en höstnyhet bland sina tapeter som fick mina tankar att gå till Hanna Wernings tapetkollektion för Boråstapeter. Kanske kan detta vara ett alternativ till oss ombytliga som inte vill lägga en förmögenhet på en tapet, som ändå tapetseras om ett kort tag senare:P Någon som känner igen sig? :)

Vilken hade ni valt?


Shoppar vidare...

Den 2011-08-29, kl 22:49:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 5
Jag känner att min garderob behöver uppdateras rejält. Är det dags att slänga plagg när man kan få minnen från högstadiet när man kikar i garderoben? Haha!!! En rejäl rensning pågår och lite nytt skall komma in. Känns skönt!

Ikväll köptes en mysig Pippi-kofta med svarta och bruna ränder. Det blev även en komisk mössa (ville komma över gränsen för fraktfritt och behövde en mössa...haha) och två supersöta klänningar. Klänningarna känns praktiska, då man kan ha dem på utlandssemestrar eller här i kylan med en söt kavaj över :)

Vad tycks?
© Headerbilder från Wallpapers Wide