Min marockanska hörna:)

Den 2013-02-26, kl 14:11:00
Filed in Butiken | Kommentarer: 2
 
Då var den marockanska hörnan i butiken klar. Jag blev ganska nöjd faktiskt:P marockansk klinkers, en matchande matta och keramiken till de rostiga bänkarna gillas skarpt. Jag tog även nya produktbilder på all keramik till webbutiken, då det ser lite trevligare ut med miljöbilder. Vad tycks?:)
Bilder: Malin till  www.carlssoninterior.se
 
 

Fixat i butiken

Den 2013-02-22, kl 22:07:00
Filed in | Kommentarer: 3

Idag anlände en efterlängtad leverans från Marocko:) Det har pyntats i butiken och lagts klinker i skyltfönstret. Åhh vad det känns bra att ha Rif Design i butiken:)


Badrummet - Spegel och skåp på plats.

Den 2013-02-20, kl 16:34:00
Filed in RENOVERINGSOBJEKTET | Kommentarer: 7
 
I söndags fixade jag och donade i badrummet. Skåpet är färdigmålat och jag har sågat hål för vattenrören på baksidan och ställt skåpet på plats. Nu är det bara en blandare till vaskhon som fattas. Vet ni vad? Det blev en SONGE spegel, som jag bloggade om för ett tag sedan. Den gjorde sig super till stilen på det svarta skåpet och matchar fötterna på lejontasskaret. En ny matta inhandlades också.
 
Nu längtar jag bara på att få leverans från RIF Design till butiken, så att en marockansk urna kan få följa med hem och ta plats i fönstret, med lite vackra kvistar i:) På den svarta bänken hamnade en kandelaber, som är mysig att ha tänd när man tar ett avkopplande bad, samt mina fina silverägg från Affari. I dessa förvarar jag smycken. På väggen intill spegeln skrivade jag upp en krokbräda till handdukarna.
 
 
Här får ni se hur det gick från icke klart till nästan klart:)
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide