Skålar

Den 2007-10-31, kl 16:10:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 18
Jag köpte tyvärr inget på Gittes idag, men spanade in ett tyg i grått med vita och svarta träd med snö på. De var ganska fina, men jag får fundera lite. Så tyvärr blev det inga bilder på fynd idag.


Eller jo förresten. Jag har ett fynd att visa, men det har jag inte köpt idag. Jag hittade röda skålar som jag kan ha till jul. Jag hade tänkt att man kunde ha russin eller julgodis i dem. Färgen på dem är UNDERBAR. Riktigt JULRÖDA! *gillar*


Så här kommer en bild på dem...och nej det är inte orginalskålar, men de var väldigt fint gjorda för att vara kopior:)


image342


Visst är dem juliga?!? :P

Tyg...

Den 2007-10-31, kl 10:45:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
Nu ska jag gå en sväng med vovven och sen ska jag bege mig till Gittes och kolla på tyg. Jag letar nämligen efter något snyggt tyg att klä min stol i(som jag bloggat om tidigare). Här nedan ser ni vilken stol jag menar:

http://carlssonkarlsson.blogg.se/2007/june/min-rokoko-stol.html#commentJag ska även se om de har något fräckt tyg som jag kan sy kappor av, så jag kan byta Marimekko kapporna till några juligare över vintern. Här kommer en länk till kapporna jag ska byta:

http://carlssonkarlsson.blogg.se/2007/august/antligen-fardiga.html#comment
 
Kommer kanske bilder senare, om jag gjort något fynd! *Hoppas*

Dåligt med projekt...

Den 2007-10-30, kl 16:55:59
Filed in Allmänt | Kommentarer: 7

Jag känner att jag har lite bloggtorka just nu. Inte nog med det, utan jag har även lite renoveringstorka. Imorgon ska jag banne mig ta tag i det här och uppdatera med lite nya bilder från hemmet. På renoveringsfronten är det mest lister och sådant (inte så kul att se väl?) som står på schemat och vi har gett oss fasiken på att de ska upp innan vi börjar på nästa projekt. När det är klart och kaminen är på plats, då j*vlar!!! Då ska vi börja riva hela ovanvåningen, så då kommer en del EXTREMA före och efter bilder.

Hoppas ni tycker det är kul med lite mindre fix och pynt också, för det känns som att bloggen kommer att handla om det en tid framöver...men man vet ju aldrig...hehe


image341
© Headerbilder från Wallpapers Wide