Halloj i solen

Den 2008-05-31, kl 14:48:03
Filed in Mitt gamla hem - Lilla hallen | Kommentarer: 10
Vad hittar ni på en dag som denna? Solar? Vi har precis kommit från bygghandeln. Vi har varit och köpt lister och foder till hallen. Nu ska jag ut och måla! Ha d super i det fina vädret!

Kram

Letar du markiser?

Den 2008-05-31, kl 00:20:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Imorgon ska min syster ha utförsäljning av ett parti markiser i sin lokal. Man kan även köpa via blocket. Det är fina markiser med bra kvalitet på väven. Jag ville bara tipsa om detta om det är någon där ute som vill göra lite fynd! Bor ni högre upp i landet? Då kan de skickas. SUPER PRISER!!!


Kolla länken nedan:

http://www.blocket.se/vi/16332015.htm?ca=23_8_s


image704

HJÄLP!

Den 2008-05-30, kl 11:01:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 32
Nu behöver jag er hjälp igen:) Ni är ju så bra på att hjälpa till! TACK!

Jag sitter och kollar lediga adresser till min eventuella shop. Det namn jag fastnat för till shoppen finns bara ledigt med .com och inte.se. Helst hade jag ju velat ha både .com och .se för att folk som skriver fel ska komma in på rätt sida oavsett. Funkar det att bara ha .com? Vilket provar Ni först när ni skriver en webadress? .com eller.se? Många frågor...

De flesta svenska webbshoppar som säljer inredning har bara .se och inte .com. Inreda är däremot ett undantag - inreda.com. De har ingen adress registrerad på .se. UPDATE! Jag ska inte ta inreda.se. Det var bara ett förslag på att de har .com :)

Svårt det där....namnet kommer ju att följa en hela vägen...


image703

© Headerbilder från Wallpapers Wide