Ny design

Den 2011-12-30, kl 16:49:53
Filed in Mitt nya hem | Kommentarer: 4
Jag fick panik av att min blogg såg så mörk ut. Denna ljusa design framhäver bilder mer och det är enklare att överblicka inläggen.

Resultatet

Den 2011-12-30, kl 14:27:38
Filed in RENOVERINGSOBJEKTET | Kommentarer: 3
Allt är långt ifrån klart i huset, men det blev i alla fall tillräckligt klart inför julafton. Det var på håret att vi blev klara innan gästerna kom.

Jag måste även tillägga att 40 min innan gästerna kom, så tappade vi granen på väg till huset. Vi vände snabbt om och blinkade på en bil som närmade sig vår stackars gran. Jag vet inte om föraren var för tidigt ute med julsnapsen eller om julstressen slagit till på allvar, men han saktade inte ner alls och såg inte en stor gran samt att vi blinkade som galningar. På vägen såg jag vår stackars gran bli överkörd och studsa upp i luften. Tidspress som vi hade så slängde vi upp granen på taket igen.

Granen ni ser i vardagsrummet är alltså en överkörd gran....moahahaha! Ganska fin trots allt:P Toppen fick lite stryk och den är allt annat än rak, men vi fick i alla fall en gran denna julen också, som stod klar bara minuter innan gästerna kom. Slutet gott allting gott:) 


Ursäkta bildkvalitén igen:P

Vår juletid i bilder...

Den 2011-12-28, kl 14:46:59
Filed in RENOVERINGSOBJEKTET | Kommentarer: 10
Det har varit superstressigt att få huset någorlunda klart på nedre plan innan jul. En minut innan gästerna kom slängde jag av byggkläderna och hoppade i min juloutfit:P Här nedan får ni se i bilder vad som hände dagarna innan julafton. Nu såhär i efterhand är jag hur trött som helst och det kanske är förståeligt? :P

Att blogga så mycket har det inte varit tal om. Dessutom så försökte jag via iphoneappen, men den vill inte ladda upp bilderna. Fler med detta problem? Ni får ursäkta bildkvalitén, men jag ville inte utsätta min kamera för byggdammet, så det blev Iphonebilder av kass kvalitét. Ha en bra dag allesammans!


Fortsättning följer...

© Headerbilder från Wallpapers Wide