Köket

Den 2007-03-28, kl 16:53:03
Filed in Mitt gamla hem - Köket | Kommentarer: 1
Jag har hela tiden visat bilder på väggen vid fönstret. Tänkte bara visa en bild på hur bänken vid vasken ser ut. Här finns 80cem breda lådor som är gigantiska och där all mat får plats. Bättre än skafferi då du ser allt tydligt när du öppnar lådan. Allt är överskådligt. KANON! Så ska ni bygga om i köket rekommenderar jag lådor istället för skafferi.

image56

Taket klart

Den 2007-03-28, kl 16:49:08
Filed in Mitt gamla hem - Köket | Kommentarer: 3
I helgen kämpade Emil och Hampus på i köket och byggde ner taket. Jag satte en bräda:P *stolt* jag nådde inte upp:P Men är man liten så är man. Jag fick isället uppdraget att montera ihop överskåpen till köket. Gillar att ha bägge fötterna på jorden:)

Början på takbygget har ni redan fått se, men här kommer äntligen bilderna när panelen började komma upp och när spottarna är på:)

Blev SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tjusigt. Ett helt annat kök nu.

Taket vi valde är HUNTONITS Symfoni. Färdigmålat och relativt enkelt att sätta upp och snyggt:P


image50

image51

image52

image53

image54

image55

Min och Sandras Toarenovering

Den 2007-03-27, kl 22:31:12
Filed in Mitt gamla hem - Lilla toan | Kommentarer: 8
Idag är jag väldigt trött. Anledningen till detta är att jag och Sandra fick ett ryck igår, då vi kom på att renovera min lilla toalett.

Jag hade länge gått och stört mig på den. Väggarna var i en fruktansvärd aprikos/brun/orange färg och golvet var terrakottafärgad klinker. När jag och Sandra var på Pay C och kollade lite såg jag en massa rosa fina saker. Jag älskar rosa men har inte vetat var jag ska ha det. Efter ett tag kom vi på idén att måla om vår toalett i rosa:) På en sån liten toalett gör det inget om man använder rosa. Det är lite roligt att  ha en sådan färg där. Man vill ju inte ha ett helt rum i rosa. Iaf inte jag, men på toan blir det sött.


Vi åkte runt i hela stan och letade efter rätt rosa färg. Höll på att ge upp till vi kom till ÖB. Vi skulle inom och köpa påskfjädrar och där hittar jag denna ljuvliga rosa färg. Den påminner om en god kall jordgubbsmilkshake:) MUMS! Ser riktigt god ut, nästan så att man vill äta upp färgen.

När jag hittat denna färg åkte vi till Pay C igen, för att köpa de underbara rosa blockljusen jag hittat där tidigare.

Då väggarna blev rosa var inte terrakotta färgad klinker så snyggt. Skär ju sig ordentligt. Jag lade därför in en mosaik-liknande ljusgrå matta. Jag älskar ljusgrått och rosa ihop:)

Vi målade och slet och gjorde även egna tavlor:)

Såhär blev resultatet:image42
På bilden längst ner till höger ser ni tavlorna:)

image43

MARABOU, smet in på ett hörn:)

image44

Här målas den hemska gamla färgen över:)

image45

Mina rosa ljus:)

image46

image47

image48

image49

Vi blev mycket nöjda med slutresultatet:) Lämna gärna kommentarer om vad ni tycker! :)

 


© Headerbilder från Wallpapers Wide