Trött!

Den 2012-06-18, kl 23:40:53
Filed in RENOVERINGSOBJEKTET | Kommentarer: 11

Igår spenderade jag min dag på bakluckeloppis i Helsingborg :) Jisses vad saker man samlar på sig. Tyvärr var det lite otur med vädret, men visst hade jag mindre saker med mig hem trots allt:) Idag är jag helt slut efter fyra dagars rensande och sorterande här hemma. De som hälsat på mig i helgen kan intyga kaoset här, då jag vänt ut och in på allt här. Det känns iaf skönt att ha blivit kvitt med en massa dammsamlare:)
Vet ni någon mer bakluckeloppis i Skåne/Blekinge som brukar vara välbesökt? Jag tyckte det var trevligt och man träffade många trevliga människor också! Nu blir det mat och sen tv-soffan.


Fick ett ryck!

Den 2012-06-16, kl 20:49:50
Filed in RENOVERINGSOBJEKTET | Kommentarer: 15

Och målar nu väggen bakom kakelugnen svart som natten. Det framhäver kakelugnen bättre och gör den till ett blickfång i rummet. Hiss eller diss? Allt behöver ju inte vara vitt:)


Tummen upp för IKEA

Den 2012-06-15, kl 17:15:01
Filed in Inredningsdetaljer | Kommentarer: 1
Snart kommer en textilkollektion i begränsad upplaga till IKEA. Jag älskar tygerna och kuddarna känns lite busiga och sådär lagom marockanska, som kommer passa utmärkt i mitt nya sovrum. Det kommer definitivt att bli ett inköp eller fler från mig. Kuddarna är så fina! Såhär beskriver IKEA kollektionen i sitt pressutskick:

Hej! 

Till textilkollektionen NÄTVIDE lät vi våra designer Anna Efverlund och Maria Vinka fritt välja och bearbeta mönster från vårt arkiv. De har lagt till, dragit ifrån och skapat något helt nytt. Inspirationen kommer från resor, olika kulturer och möten med människor. De valde en skala av mustiga färger som fungerar fint tillsammans. Kollektionen innehåller tolv kuddar och kuddfodral i olika mönster, färgställningar och material. Sprid ut dem som utropstecken i rummet eller lägg dem på hög för ett inbjudande intryck.

– Alla mönster har egna karaktärer och tillsammans bildar de en kollektion med många etniska influenser. Jag hoppas att de som ser kollektionen upplever glädjen för mönster och att de vågar blanda dem. Rutigt, prickigt och randigt! säger Maria Vinka, designer. 

NÄTVIDE finns från och med den 15 augusti och så långt lagret räcker.


© Headerbilder från Wallpapers Wide