Budgetmattor

Den 2012-01-31, kl 09:01:01
Filed in Inredningsdetaljer | Kommentarer: 8
På Rusta kan man nu fynda orientaliska plastmattor. Superfina tycker jag! I somras hade jag något liknande på uteplatsen. Pris 199 kr.

Kanske skulle en turkos få flytta in i köket i renoveringsobjektet. Den skulle passa fint med mina turkosa vispskålar och burkar på hyllan i köket.

Ha en bra dag!

Ny soffa

Den 2012-01-29, kl 21:55:37
Filed in RENOVERINGSOBJEKTET | Kommentarer: 5
Igår hämtade vi en soffa till renoveringsobjeket. Ikväll har den kommit på plats och en viss liten brun vovve, fann direkt sin nya favoritplats:) Man kan byta klädsel på soffan och till den har jag en vit, en rutig och en svart/vit blommig. Först ut att använda är den rutiga. Den passar till ett äldre hus och till mina vintagetavlor. Nu fattas soffbord (har beställt två stycken brickbord) och en bra matta framför. Sedan står en orienalisk skärmvägg att ha intill på önskelistan, så det sparar jag till.


Vad tycks?


Patchwork matta

Den 2012-01-29, kl 13:51:36
Filed in RENOVERINGSOBJEKTET | Kommentarer: 7
Åhh vad jag har fastnat för denna matta från Ellos. Är det någon som har denna? Några i kommentarsfältet på ellos hemsida påstår att vissa rutor är pissgula i verkligheten. Någon som har fått erfara detta? För sen skriver nästa att den är fin fin. Man blir lite förvirrad. Jag har nämligen en rabattkod hos ellos på 50% och vet inte om jag ska slå till eller inte.

Trevlig söndag på er! Själv ska man försöka möblera lite i renoveringsobjektet, men vi får se hur det går med den saken. Någon som vill agera bärhjälp;)?
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide