Tips mottages!

Den 2009-09-29, kl 23:33:10
Filed in Mitt gamla hem - Sovrummet | Kommentarer: 30
Nu har jag jobbat klart för idag. 13 timmar, inte illa:P Maten är också klar nu.

Idag lånade jag hem två fårskinn och en hissgardin. Det är farligt att släppa in mig i en möbelaffär med en massa godsaker i. Undra om det blir någon lön över? Haha!

Jag velar mellan fårskinnen och vill ha båda, då de är charmiga på sitt vis båda två. Hissgardinen är jag kär i och den skall få flytta in hos mig. Den är vit med fina knytband och broderad text "CARPE DIEM". Den skall självklart få flytta in i sovrummet, då den är luftig och lite romantisk. Jag måste bara byta storlek, då denna var lite för smal.


Vilket fårskinn skall tillbaks till affären? Skall vi behålla det ljusa eller det mörka? Det mörka ser riktigt coolt ut och är lite annorlunda i sitt mönster och sin färg. Det ljusa går bra ihop med vår linnefärgade sängkappa. Vilket det än blir, så vet jag att hundarna kommer att gilla det massor! De är galna i fårskinn, så detta skall bli deras nya sovplats :) Åhhh jag velar ihjäl mig. Inte kan man väl köpa två stycken?Hemma igen

Den 2009-09-27, kl 18:20:34
Filed in Mitt gamla hem - Sovrummet | Kommentarer: 8
Jaha, då vart ännu en jobbdag över, så nu är det bara 6 arbetsdagar kvar innan jag är ledig nästa gång och 19 arbetsdagar på raken är avklarade:). Det går nog snabbt tills dess och man är ju ung...hehe. Det var ganska mycket folk i möbelaffären idag, så det var att stå och knappa i kassan titt som tätt, så tiden gick ganska snabbt idag.


Nu har jag ätit spaghetti och köttfärsås samt varit uppe i sovrummet och knäppt några bilder på sängborden. Allt piff, samt att bygga en egen sänggavel återstår, så kolla inte så noga på hur det ser ut nu, för om en vecka känner ni nog inte igen det *planerar i huvudet*.

Jag skall kika runt efter snygga överkast på nätet nu. Jag har blivit ett "nätshopping-freak" den senaste tiden. Så smidigt att bara sticka till ombudet och hämta ut varorna ju. Nära och bra och man behöver inte tänka på att inte hinna shoppa, hihi! Har ni tips på något snyggt överkast ni sett på nätet? Idag har vi det brun/beiga KILAN från Ikea och det är vi verkligen trötta på nu, efter att ha haft det i snart 4 år + att det blev helt noppigt efter tvätt:PTjenamoss!

Den 2009-09-26, kl 12:56:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 7
Hoppas att er helg är fin fin! Själv sitter man i butiken och slänger in ett snabbt inlägg. Imorgon blir det möbelaffären igen. Jag har kommit på att jag nästa lördag har jobbat 19 dagar i sträck, utan en ledig dag, så nästa söndag skall jag fira helg ordentligt:) Sängborden är på plats i sovrummet. Jag visar nog en bild senare ikväll, då vi skall hjälpa mina föräldrar att tömma deras lägenhet efter jag har stängt idag.


Ha d bra sålänge!

I´ll be back...

© Headerbilder från Wallpapers Wide