YES! Äntligen!

Imorgon kommer han som ska sätta in vår kamin och på tors kommer sotaren och ska godkänna den. Så om allt går som det ska så kan vi tända vår första brasa till helgen...JIPPI! Jag lovar att det kommer bilder. Jag ska se om jag kan knäppa av några medans han jobbar. OM han vill vara med på bild då...hehe*hoppas* Lite reklam säger man väl inte nej till :)


image357

Kommentarer
Postat av: Cin

Jag är allt lite avis på er kamin... Är själv lite sugen på en kamin, men har inte hittat den ultimata platsen. Tycker att Contura har de snyggaste kaminerna så i mina ögon har ni valt rätt! :)

2007-11-13 @ 10:47:25
URL: http://cintankar.blogspot.com/
Postat av: Malin Inpsiration&design

Vill med ha kamin!! =) Jo du, jag fick nog till det med kategorierna iallafall. :) Tog bort inlägget om det nu om du undrar. :) Hörs!

2007-11-13 @ 11:31:14
Postat av: Malin Inpsiration&design

Jag IGEN. Jo du, jag tog ju bort tåv katergorier och om man trycker på bloggens framsida (nov) så ser man inte dom (Boda Nova, orrefors) men när man går in i maj månad så ser man dom och inläggen är kvar. När jag raderade inläggen i kategorierna så trodde jag att dom skulle försvinna helt men dom är kvar. Snurrig man kan bli på sånt här. =)Jag ska se om jag kan ändra om lite & göra hemma hos sovrumm mm. Tycker inte om siom det är nu Hamma hos. Mycket bättre att ha rum öfr rum ju.

Nu ska jag inte störa mer hehe. Ha det!

2007-11-13 @ 11:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide