Fixat och grejat

Idag har vi fixat lite i gästrummet. Det har stått tomt ett tag nu och stökigt har där varit. Äntligen fixade vi så att det blev ett rum att vara i. Jag monterade ihop en soffa som jag ställde in där sålänge, i väntan på en säng.

Soffan var dock mörkgrå och mer i den moderna stilen. Därför lade jag över ett vitt överkast sålänge, för att det ska passa in i min romantiska stil :)

Rummet har även dammtorkats och rensats från massa onödiga prylar. Less is more:P

image188Kommentarer
Postat av: Susanne Eriksson

Hej du driftiga tjej!Hittade din blogg av tillfällighet och nyfiken som man blir av er kreativitet kan jag ju inte låta bli att gå in då och då och kolla vad som händer. Jag bara måste få säga att du är så otroligt duktig så man nästan smäller av. Du kommer bli en mycket duktig inredningsdesigner jag önskar dej all lycka till med din fortsatta karriär du har ett klockrent sinne och öga för det mesta. Hur du orkar och hur du har råd är för mej en gåta men det har jag ju inte heller med att göra. Jag är superimponerad av erat jobb för du har ju onekligen en duktig och hjälpande karl som ställer upp :) det är inte alla förunnat . Gästrummet är ju hur snyggt som helst jag måste bara fråga och undra om de andra väggarna som inta har tapet är de bara målade? Eller har ni tapetserat med en slät vit tapet? Sen måste jag oxå få säga att valparna är helt gudomliga man önskar att man fick klappa och lukta och hålla. Jag följer nyfiket vad som händer och blir super inspirerad av allt vackert ni trollar fram. Mvh Sussie.

2008-02-15 @ 23:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide