Jag blir så ARG!

Den 2011-06-30, kl 15:12:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 20
Idag när jag kom till min butik, så stod det poliser på trottoaren. Nyfiken som man är, frågade man vad som hade hänt. Då hade ett par turister lämnat sin lilla svarta chihuahua i bilen, med upphissade rutor mitt i solen. Hunden stod och skrek i bilen av panik och ville ut. Den hade inget vatten och trillade ihop inne i bilen (Tillägg: den låg inte avsvimmad, men vinglade och trillade). Han i butiken intill min och en tant ringde 112, som informerade att detta inte räknades som akut trots att hunden trillade ihop.

Vilken värld lever vi i? Skulle det inte vara viktigt om en hund håller på att trilla ihop? De fick även informationen att om de slog in rutan på bilden, för att rädda hunden, så åkte de fast. De blev hänvisade att ringa polisen istället (de var på plats efter en timme).

Hundägarna var på en guidad rundtur med Spritan här i Åhus. De på spritan fick rycka in och skicka bort en taxi som avbröt den guidade turen och hämta hundägarna, då polisen inte hade några bilar lediga på en timme och inte kunde komma till platsen. Som väl var klarade hunden sig och ägarna bara skrattade åt det hela och stack med hunden. De var dock tvugna att invänta polisen, som kontrollerade att hunden hade pass (de kom från tyskland). Sen kunde polisen inget göra. Jag tycker så synd om den stackars hunden. Det borde för fasiken införas tester på vilka som bör skaffa hund eller inte. Usch vilka hemska människor det finns:( Jag blir så arg så jag kokar.

Jag tänker på den lilla chihuahuan som får leva med dessa människor, som dessutom bara skrattade åt situationen:(

USCH!!! Jag hade fasiken tagit hunden och sprungit om jag var här när det hände, så kunde den bott hos mig och fått leverpastej varje morgon:) Lille plutten...


Bild: Wikipedia

© Headerbilder från Wallpapers Wide