Resultatet

Allt är långt ifrån klart i huset, men det blev i alla fall tillräckligt klart inför julafton. Det var på håret att vi blev klara innan gästerna kom.

Jag måste även tillägga att 40 min innan gästerna kom, så tappade vi granen på väg till huset. Vi vände snabbt om och blinkade på en bil som närmade sig vår stackars gran. Jag vet inte om föraren var för tidigt ute med julsnapsen eller om julstressen slagit till på allvar, men han saktade inte ner alls och såg inte en stor gran samt att vi blinkade som galningar. På vägen såg jag vår stackars gran bli överkörd och studsa upp i luften. Tidspress som vi hade så slängde vi upp granen på taket igen.

Granen ni ser i vardagsrummet är alltså en överkörd gran....moahahaha! Ganska fin trots allt:P Toppen fick lite stryk och den är allt annat än rak, men vi fick i alla fall en gran denna julen också, som stod klar bara minuter innan gästerna kom. Slutet gott allting gott:) 


Ursäkta bildkvalitén igen:P

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Mysigt! :-)

2011-12-30 @ 14:34:45
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se/
Postat av: Jo

Vad fint ni har fått det! :)

Gott nytt år!

2011-12-30 @ 15:10:46
URL: http://frkp.blogspot.com
Postat av: ullie

Å Malin men gud .. nej men syns inte på granen.. Men HUR kan man inte se en gran på vägen ?? Han Måste varit full !!! Du försötör ju bilen dessutom gud alltsåva fint ni fick trots allt på julenhoppas att nyåret va bra oxå

önskar en god fortsättning kram

2012-01-01 @ 22:48:56
URL: http://weberskold.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide