Kryss (låda) i taket!

I tre års tid har man kunnat se golvet på ovanvåningen från en öppning i vårt kökstak, sedan vi rev väggen mellan köket och matrummet. Detta har bekanta stört sig på ett bra tag och vi har blivit hemmablinda. Vi har påbörjat det ena projektet efter det andra, men aldrig har detta blivit åtgärdat. Igår tog Hampe tag i saken.

Jag antar att jag får äran att spackla och måla lådan vit, så att den smälter samman med resten av listverken här hemma. Så nu kära vänner behöver ni inte ha något att klaga på när ni kommer på besök...moahahaha! *skämt*. Senare skall även taket i matrummet få ny panel, men detta är inget akut projekt. Näst ut är att göra klart alla lister som man släpat efter sig och sen är det hallen på ovanvåningen samt badrummet kvar att renovera i huset. Vad skall man göra sen då? Börja om från början? *fniss* Om jag känner oss rätt, så kommer vi säkert på fler projekt:)


Vad tycks?

Före (precis när vi rivit väggen i början av år 2007):Efter:Kommentarer
Postat av: Anonym

haha känner igen oss där. Vet hur det är när besökare kommenterar saker om och om igen. I juni har vi bott här i 5 år och vi har ställt in saker provisoriskt i skåp och garderober. Men är ni inte färdiga än... började med köket som inte är färdigt än. Har 200 kvm i boyta o 100 i biyta och vi har varit och är överallt och renoverar. Sen att vi har fått 2 barn under tiden gör att det tar tid men fint blir det. :)

2010-01-04 @ 22:08:53
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Ha, ha, sådär e det alltid när man renoverar, vissa saker lämnar man bara o sen ser man inte dem :-) Vi har nåt liknande i vår walk in closet, där skanas det lister runt ett fönster o ser ungefär ut som det gjorde hos er :-) MEn det kommer alltid mer akuta grejer emellan, och roligare, sätta lister e ju inget kul ;-)Lådan blev jättesnygg!

2010-01-04 @ 22:34:38
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Proforma

Det är alltid något som släpar efter och som du säger blir man hemmablind. Skönt att få det gjort! Och det blev en klar förbättring! :)

Kram Irene

2010-01-05 @ 00:39:20
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: ☆ m a l i n .

Usch ja, det är såå lätt att bli hemmablind! Men bra början där, snart är golvet i taket ett minne blott ser det ut som :)

2010-01-05 @ 14:55:27
URL: http://carlssonmalin.blogg.se/
Postat av: Therese - Therre fotoblogg

Jo, men det är ju sådär. Såna där småsaker man inte gör direkt brukar man inte idas göra sen heller, typ ;)

2010-01-05 @ 16:53:13
URL: http://therre.blogg.se/
Postat av: Kirsi

Det blev ju bra det där.. =)

2010-01-05 @ 21:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide