Formex

Här kommer lite inspiration från dagens mässbesök.


Nu till nyheten!

Än en gång har jag haft nytta av tävlingen som jag hade inne hos http://husmusen.blogg.se . I tävlingen skulle man svara på vad man skulle vilja se i framtiden hos Carlsson Interiör & Design.

Utdrag ut tävlingen:Det var många som önskade att jag skulle ta hem produkter från Himla (detta funderar jag också på att ta hem i framtiden) & även barnartiklar och främst med Karin Mannerståls Design. Idag har jag inget vidare barnsortiment, bara fyra produkter för att vara exakt. Detta behövdes åtgärdas snarast enligt mig. Därför kommer jag nu följa era önskemål och förhopningsvis redan i nästa vecka trillar Karin Mannerståls barnartiklar från Mairo in i min webbutik. Jag kommer till en början satsa på mönsterna "Busungar" som blivit oerhört populärt samt det rykande färska mönstret "Monster"(se bilderna ovan). Monster-tyget fastnade jag för direkt! Det kommer även bordstabletter, skålar, förvaringsboxar i dessa mönster.

Även fler barnartiklar från en annan leverantör är beställda. Dessa produkter blev jag tok kär i. Troligtvis visar jag även dessa senare. Det blir mycket bloggande ikväll:) Jag är såååå glad efter Formex-mässan och måste ju visa er ALLT:) Tralalalala!

Så snart alla mammor & pappor där ute, finns det något till era barn hos Carlssons också:)Kommentarer
Postat av: Annah

Åh så skoj... måste snart beställa nåt. Har suktat efter cults napphållare bland annat och sen har jag satt upp jordgloben på önskelistan till 30 årsdagen.

2009-08-30 @ 22:15:03
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Malijn

Åh tusan att jag missade detta!

Jag hade nämligen velat se lite mer Lisbeth Dahl. Hon har så himla fina grejer. Är ute efter hennes tvålpump i mässing nu men den verkar vara slutsåld överallt.

2009-08-30 @ 22:16:29
URL: http://blogg.passagen.se/malijn
Postat av: Annah

Åh så skoj med lite mer barnprylar... har själv suktat efter cults napphållare... och i 30 års present har jag önskat mig jordgloben.

2009-08-30 @ 22:17:11
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Lena J

Det låter bra, tycker Karin Mannerstål gör så mycket fint. Monstermönstret var ju kanonfint!!

Ser fram emot fler "mässinlägg", ser ut att vara mycket fint där.

Ha det gott!

//Lena

2009-08-30 @ 22:40:11
Postat av: Katarinaz

Du är så tokbra Malin :)

Tummenupp för dig <3

2009-08-30 @ 23:13:08
URL: http://katarinaz.blogg.se/
Postat av: Mari

Oj!! Kan inte vara lätt att veta vad man ska ta hem men som sagt var magkänslan är nåt man får gå på och hoppas den är rätt mer kan man inte göra.Himlas produkter är ju lite svåra att få tag i ibland så lite ur deras sortiment verkar vara ett bra alternativ. Bra att inte bara ha saker som finns hos andra webb-butiker.Ha en bra dag!2009-08-31 @ 06:44:52
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: FURNISH.etc

Härlig inspiration från mässan! Vad tyckte du annars om mässan? Jag var bara där i torsdags kväll, så fick i princip springa igenom två av hallarna och kika på de viktigaste. Men det är alltid kul att besöka mässan och få lite inspiration. Och du som kan handla massor av fint till butiken också, det måste vara underbart?! Kram!

2009-08-31 @ 13:19:21
URL: http://furnish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide