Tyg...

Nu ska jag gå en sväng med vovven och sen ska jag bege mig till Gittes och kolla på tyg. Jag letar nämligen efter något snyggt tyg att klä min stol i(som jag bloggat om tidigare). Här nedan ser ni vilken stol jag menar:

http://carlssonkarlsson.blogg.se/2007/june/min-rokoko-stol.html#commentJag ska även se om de har något fräckt tyg som jag kan sy kappor av, så jag kan byta Marimekko kapporna till några juligare över vintern. Här kommer en länk till kapporna jag ska byta:

http://carlssonkarlsson.blogg.se/2007/august/antligen-fardiga.html#comment
 
Kommer kanske bilder senare, om jag gjort något fynd! *Hoppas*

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej tjejen! :) Vad charmig rokokostol du har! Gillar kontrasten med rokokostil och modernt. Ska bli kul att se hur den blir när den är klar sedan. Du visar väl upp tyget sen först? :)Jag ska med byta min Marimekkokappa i köket snart. Tror det blir ett par vita längder som ligger på vinden. :) Hade helst velat ha tyget "staden" från Spira men det är ganska dyrt. Visserligen kan man ha det hela vintern.

Ha en bra dag! Kram

2007-10-31 @ 11:32:43
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se
Postat av: Dinka

Ja det skulle jag vill jätte gärna.Kram

2007-10-31 @ 12:00:03
Postat av: Bodil

Tack för tipset om Engelska tapetmagasinet! Där hittade jag en tapet jag letat länge efter. Av den anledningen länkar jag till dig idag. Tack och kram.

2007-10-31 @ 12:44:23
URL: http://gladjeamnen.blogg.se
Postat av: Perlan

Jag har precis samma Marimekkotyg i mina köksfönster! Vill med byta nu, dom har suttit där länge nu! ;-) Det är tur det är advent snart så man kan få upp lite annat! :)
kram

2007-10-31 @ 13:59:36
URL: http://www.perlan.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide